27 Nisan 2013 Cumartesi

Transformers (1-2-3) - Trilogy - 720p BluRay x264 DUAL [TR-EN] - Torrent indir Hızlı

Transformers (1-2-3) - Trilogy - 720p BluRay x264 DUAL [TR-EN] - Torrent indir Hızlı 

Transformers (1-2-3) - Trilogy - 720p BluRay x264 DUAL [TR-EN] - Torrent indir - Hızlı
[Resim: 3646.jpg]
Transformers (1-2-3) - Trilogy - 720p BluRay x264 DUAL [TR-EN] - Torrent indir - Hızlı

Filmler Hakkında

Transformers: Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki mücadeleye tanık olun! Çünkü onlar aramızda...

Binlerce yıl öncesinde dünyaya gelen mekanik robotlar yeniden uyanır. Teknolojik olarak daha üstün bir ırk olan robotlar arasındaki savaşa dünyalılar da tanık olacaktır.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı: "Transformers: Revenge of the Fallen", 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk “Transformers”ın devamıdır...

İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.

Başrollerinde Shia LaBeouf – Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak...

Sam Witwicky (Shia LaBeouf), Transformers'ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır'daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü: Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü filminin konusu insanoğlunun yaptığı bir hata sonrası dünyanın tarihinin en büyük savaşına tanık olması anlatılıyor. Ay'a yapılan yolculuk sonra ayda bulunan bir Decepticon'u canlandıran insanoğlu kendini yine Decepticonlar ile bir savaşın içinde bulur.

Transformers serisinin her filminde Decepticonlar biraz daha güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Buna karşı seri ilerledikçe de Optimus Prime'ın aslında ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkıyor. Fakat serinin 3. filminde Decepticonlarinsan hayalini zorlayacak düzeye çıkartılmış diyebiliriz. Aksiyon sahneleri tam Michael Bay ürünü diyebiliriz. Dahası film 3D olarak çekildiği için o sahneleri sinema salonun da izlemek ayrı bir keyif.



KONUNUN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder